Αθλητισμός

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς: "Ανέβασε πίεση" με Μαχμούτογλου - Η χειρονομία στον παίκτη της Φενέρ – Βίντεο


Εκτός εαυτού ο Ομπράντοβιτς, με την κακή εικόνα της Φενερμπαχτσέ.

Η Φενέρμπαχτσε διανύει μια άσχημη περίοδο, αφού μετά τις ήττες στην Euroleague, έχασε και στην Σούπερ Λίγκα της Τουρκίας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει να... χάνει την ψυχραιμία του με τους παίκτες του.

Η Φενέρμπαχτσε έχασε στην έδρα της Γαλατασαράι με 83-64 κι έτσι γνώρισε την πρώτη της ήττα στη Σούπερ Λίγκα της Τουρκίας μετά από 5 αγωνιστικές. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δείχνει να… χάνει τη ψυχραιμία του με τους παίκτες του, μετά και την κακή εικόνα που παρουσιάζουν και στην Euroleague (μία μόνο νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές).

Ο Σέρβος κόουτς έχει πολλά παράπονα και στην προκειμένη περίπτωση από τον Μελίχ Μαχμούτογλου. Ο Ομπράντοβιτς άρχισε να ωρύεται προς τον αρχηγό της ομάδας του, στον οποίο μάλιστα έκανε και μια χειρονομία, σαν… απώθηση!

Ο Μαχμούτογλου προσπάθησε να εξηγήσει και να δικαιολογηθεί στον Ομπράντοβιτς, αλλά αυτό δεν ήταν ικανό να περιορίσει το ξέσπασμα του Σέρβου κόουτς.

 
https://twitter.com/MeteAktas76/status/1188448328100601861?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...