Κοινωνία

Άλλοι κάνουν μπάνια και άλλοι ετοιμάζονται για Χριστούγεννα: Γεμάτες παραλίες στην Κέρκυρα - Χριστουγενιάτικη βιτρίνα στην Αθήνα

Λόγω του ζεστού καιρού, πολλοί λουόμενοι συνεχίζουν τα μπάνια τους στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Στους 22 η θερμοκρασία στις θάλασσες της Κέρκυρας.

Τα «κρύα» νερά της περιοχής που θυμούνται κάποιοι από το παρελθόν, τείνουν να γίνουν μύθος, καθώς η θερμοκρασία στη θάλασσα δεν πέφτει ακόμη και τον Οκτώβρη κάτω από τους 22 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Αυτοί που φαίνεται να απολαμβάνουν τα μπάνια του Οκτώβρη και θεωρούνται και οι τυχεροί είναι κυρίως οι Κερκυραίοι, αλλά και οι Έλληνες τουρίστες που επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους τον καλύτερο από ότι φαίνεται μήνα του φθινοπώρου.

Γεμάτη τουρίστες η Κέρκυρα

Δεν είναι και λίγοι οι τουρίστες που συνεχίζουν να επισκέπτονται την «Κυρά» του Ιονίου, καθώς καθημερινώς το νησί συνεχίζει να υποδέχεται κρουαζιερόπλοια, αλλά και Ευρωπαίους τουρίστες, κυρίως Βρετανούς που φέρεται να αδιαφορούν για το επικείμενο Brexit και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα, ενώ στο νησί βρίσκεται για τα γυρίσματα του σήριαλ «8 λέξεις» και η «Μπρουκ» από την «Τόλμη και γοητεία».

Οι εικόνες στις παραλίες στο Βορρά, στην Αχαράβη και το Σιδάρι, ομολογούν ότι το καλοκαίρι συνεχίζεται, ενώ και στη μέση Κέρκυρα, στο Μπαρμπάτι, τον Ύψο, στον Αη Γόρδη, τους Έρμονες και τη Γλυφάδα, ακόμη και στην πόλη της Κέρκυρας, οι λουόμενοι εκμεταλλεύονται τις υψηλές θερμοκρασίες και συνεχίσουν τις θαλασσινές βουτιές τους, ενώ οι καταστηματάρχες, με σύμμαχο τον καλό καιρό και την επισκεψιμότητα στο νησί, έχουν παρατείνει ήδη την τουριστική σεζόν.

Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην Αθήνα

Η βιτρίνα του μαγαζιού είναι φυσικά στο Κολωνάκι, στην οδό Σπευσίπου και το κατάστημα εμπορεύεται εποχιακά ήδη. Δεν έχει όμως σημασία. Σημασία έχει ότι δίνει ήδη έναν τόνο Χριστουγεννιάτικο στην Αθήνα και μας ετοιμάζει για την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η εμφάνιση της βιτρίνας με τα Χριστουγεννιάτικα ενθουσίασε φανατικούς των εορτών των Χριστουγέννων, που έσπευσαν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες στο facebook.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης