Κοινωνία

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα - 4 συλλήψεις

Δυσάρεστη κατάληξη είχε για 17χρονο Πατρινό το ραντεβού με συνομήλικο του προκειμένου σύμφωνα με πληροφορίες να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο νεαρός μετέβη στο σπίτι "φίλου" του προκειμένου να τα πούν, εκεί όμως τον περίμεναν ακόμα τρια άτομα. Τα αίματα γρήγορα άναψαν χωρίς ωστόσο να εχει διευκρινιστεί ο λόγος που θύτες και θύμα, διαπληκτίστηκαν, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι (16,16 και15 ετών) και ένας 18χρονος να επιτεθούν στον 17χρονο, χτυπώντας τον με ιδαίτερη αγριότητα και στη συνέχεια του έκλεψαν το κινητό.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news,  μετέβη στο Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις και για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Το πρωί της Τρίτης συνοδευόμενος από τη μήτερα του, βρέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, όπου και υπέβαλλε μήνυση κατά των δραστών για ξυλοδαρμό και ληστεία. Οι αρχές έχοντας τα στοιχεία των τεσσάρων, τους εντόπισαν στα σπίτια τους και τους συνέλλαβαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας (κακουργηματικού χαρακτήρα), για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη βία.

Πηγή: tempo24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...