Ένοπλες Συρράξεις

Τραμπ: Όλα καλά με την εκεχειρεία - "Τελειώνουμε με τους ατελείωτους πολέμους"


Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο twitter, αναδημοσίευσε, πως η εκεχειρία με την Τουρκία εξελίσσεται πολύ καλά, ενώ κάποιες μικρές αψιμαχίες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκειά της, «έσβησαν άμεσα».

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αναπαρήγαγε με tweet του, πρόσφατη δήλωση του υπουργού Άμυνας της χώρας, Μαρκ Έσπερ, σύμφωνα με την οποία η εκεχειρία με την Τουρκία εξελίσσεται πολύ καλά, ενώ κάποιες μικρές αψιμαχίες που σημειώθηκαν κατά τη διάρκειά της, «έσβησαν άμεσα».

Συγκεκριμένα, το tweet του Τραμπ ανέφερε: «Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, η κατάπαυση πυρός κρατά πολύ καλά. Υπάρχουν κάποιες μικρές αψιμαχίες που τακτοποιήθηκαν γρήγορα. Επαναπροσδιορίζονται νέα εδάφη με τους Κούρδους, οι Αμερικανοί στρατιώτες δεν συμμετέχουν σε καμία δράση στη ζώνη κατάπαυσης του πυρός και έχουμε ασφαλίσει την περιοχή του Κόλπου. Οι ατελείωτοι πόλεμοι τελειώνουν».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...