Κόσμος

Σκηνές χάους στο Μεξικό! Απίστευτο ξύλο σε αγώνα – Πετροπόλεμος και μάχες σώμα με σώμα (βίντεο)


Έγινε το... έλα να δεις στο Μεξικό. Απίστευτο ξύλο και διακοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Πολύ σκληρές εικόνες.
Η Ατλέτικο Σαν Λουίς με την Κερέταρο για το πρωτάθλημα Μεξικού στιγματίστηκε από… άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του.

Οι φιλοξενούμενοι της Κερετάρο ήταν 2-0 μπροστά τα σκορ, όταν ο διαιτητής κάλεσε τους παίκτες να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να πετούν πέτρες και κάθε λογής αντικείμενα, ενώ είχαμε και μάχες σώμα με σώμα.

Συγκλονιστική είναι μάλιστα η στιγμή που πέντε άτομα έχουν βάλει κάτω έναν αντίπαλο οπαδό και τον… ξυλοφορτώνουν!

Οι γυναίκες και τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο έτρεξαν για να σωθούν και αρκετοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν από την μανία των χούλιγκαν. Μάλιστα,. Πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που έκλαιγαν τρομοκρατημένα.
https://twitter.com/sopitas/status/1186079022708678656?ref_src=twsrc%5Etfw

Η αργοπορημένη παρέμβαση της αστυνομίας επανέφερε την τάξη περίπου μετά από 45 λεπτά. Τα μεξικανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τουλάχιστον 37 τραυματίες. Η αποστολή των φιλοξενούμενων παρέμεινε στο γήπεδο φρουρούμενη για περίπου δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, μέχρι να αποχωρήσει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Να αναφέρουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες που η βία έπληξε ένα παιχνίδι στο Μεξικό. Την Πέμπτη, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την συνάντηση της δεύτερης κατηγορίας μεταξύ Ντοράδος Σιναλόα και Ατλάντε, μετά από ένα κύμα επιθέσεων σχετικών με τα ναρκωτικά, στην πόλη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...