Κοινωνία

Σε πιάτσα τοξικομανών έχει μετατραπεί η Χαλκοκονδύλη - Αγανακτισμένοι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων (βίντεο)

Την αγανάκτησή τους εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων της οδού Χαλκοκονδύλη καθώς η εικόνα των τοξικομανών να κάνουν χρήση ναρκωτικών μπροστά στα μάτια περαστικών, δημιουργεί αρκετά προβλήματα και στην κίνηση των ξενοδοχείων.

«Είναι σοβαρό το πρόβλημα, στις διαμονές τριών ή τεσσάρων ημερών με το που δουν την πρώτη μέρα αυτή την κατάσταση, ακυρώνουν. Αυτό σημαίνει μεγάλη ζημιά και για την επιχείρηση και για τους εργαζόμενους», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Αντώνης Βαφειάδης.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου περιέγραψε στον ΑΝΤ1 (βίντεο) τη συγκλονιστική στιγμή που είδε μία νεαρή κοπέλα να έχει πέσει στο δρόμο και οι περίοικοι να νομίζουν ότι έχει πεθάνει. «Ήταν μία κοπέλα νέα, δεν ήταν ούτε 25 ετών και έπεσε κάτω. Ξαφνικά ακούσαμε κάτι φωνές και τη βλέπουμε να σφαδάζει στους πόνους. Νόμιζε ότι πεθαίνει γιατί είχε ξεχάσει ότι είχε παιδί. Ήρθε το ΕΚΑΒ και την πήρε και μετά από 4- 5 μέρες την είδαμε εδώ πάλι», τόνισε ο κ. Βαφειάδης.

«Η κατάσταση στην περιοχή είναι τραγική. Σχολάω στις 11:00 το βράδυ και φοβάμαι να πάω μέχρι το αυτοκίνητό μου», λέει εργαζόμενη στην οδό Χαλκοκονδύλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η οδός Χαλκοκονδύλη έχει επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο μετά τις συνεχείς επιχειρήσεις της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ καθώς οι περισσότεροι από τους διακινητές σταμάτησαν να πουλάνε ναρκωτικά έξω από το πανεπιστήμιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ