Κοινωνία

Πρέβεζα: Αθωώθηκε για βιασμό ο παπάς του Μιχαλιτσίου

Αυλαία "έπεσε" στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων για την υπόθεση του παπά από το Μιχαλίτσι που είχε κατηγορηθεί για βιασμό και ασέλγεια κατά δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο παπάς είχε προφυλακιστεί για ένα μήνα στις φυλακές Τριπόλεως και στη συνέχεια αποφυλακίστηκε με απόφαση των δικαστών Πρέβεζας. Μετά από αναβολές και διακοπές, το πρωί εκδόθηκε η απόφαση που έκρινε αθώο τον παπά για όλες τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από 2 χρόνια και έσκασε σαν βόμβα, μετά την είδηση για την προφυλάκιση του ιερέα. Το ενδιαφέρον του κοινού για το τι συνέβη τελικά, ήταν πολύ ζωηρό και επιτάθηκε από το γεγονός ότι η δίκη στα Γιάννενα κράτησε δύο εβδομάδες με πολλούς μάρτυρες.

Ο παπάς, ο οποίος έτυχε της συμπαράστασης του ποιμνίου του όλο αυτό το διάστημα, αθωώθηκε μεν σήμερα, πλην όμως, έμεινε φυλακή για ένα μήνα.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη, ο ίδιος είπε ότι ποτέ δεν έχασε την πίστη του στο Θεό και σε όσους στάθηκαν δίπλα του.

Ο δικηγόρος του Δημήτριος Δημος, δήλωσε : “Μετά από μία μεγάλη δίκη όπου εισφέρθηκαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ενώπιον 7 τακτικών και λαϊκών δικαστών, αποδείχθηκε πανηγυρικά η αθωότητα του ιερωμένου. Οι πολίτες δεν πρέπει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους απέναντι στη δικαιοσύνη και τους θεσμούς”.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...