Πολιτική

Μαθήματα γεωγραφίας από τον Αλέξη Τσίπρα: Πήγε στην Ακράτα και είπε ότι είναι... στην Άνω Ακράτα (βίντεο)

Στην Ακράτα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο περιοδείας που ξεκίνησε στην περιοχή του νομού Αχαΐας, όπου μάλιστα αποτελεί και την εκλογική του περιφέρεια.

Αν και το κοινό του πρώην πρωθυπουργού αποδείχθηκε ιδιαίτερα θερμό, κατά τη διάρκεια μιας μικρής ομιλίας του στην πλατεία της πόλης μια… δυσάρεστη έκπληξη έκανε στους υποστηρικτές του.

«Ξεκινάω σήμερα από την πλατεία αυτή την όμορφη στην Άνω Ακράτα….» ανέφερε ο κ Τσίπρας. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον διορθώσουν και να του υπενθυμίσουν πως η περιοχή που βρίσκεται και μάλιστα εκλέγεται ονομάζεται Ακράτα (και όχι Άνω Ακράτα). Είτε προσπάθησε να «σώσει» το λάθος του, είτε και πάλι δεν κατάλαβε ο κ Τσίπρας συνέχισε ακάθεκτος σχεδόν υποδεικνύοντας στους… ντόπιους πως «είναι στην πάνω πλευρά της Ακράτας». Άρα με την λογική του κ Τσίπρα, στην Άνω Ακράτα.

https://youtu.be/YpuV_wz1kQc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...