ΗΠΑ

ΗΠΑ: Προπονητής έσωσε μαθητή που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει -Πώς τον ηρέμησε (βίντεο)


Μία συγκλονιστική στιγμή «έπιασε» κάμερα ασφαλείας σε σχολείο των ΗΠΑ, όπου ένας μαθητής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο 18χρονος Ανχελ Γρανάδος Ντίας, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με όπλο μέσα σε αποδυτήρια, όμως εκείνη τη στιγμή μπήκε μέσα ο προπονητής της σχολικής ομάδας, Κίνον Λόου. Μόλις αντίκρισε τον νεαρό αμέσως πήγε πάνω του και πήρε το όπλο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, καθώς φαινόταν πως ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Άνοιξε η πόρτα και είδα ένα παιδί με όπλο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, ανέλυσα τα πάντα. Είδα το ύφος στο πρόσωπό του, κοίταξα τα μάτια του, μετά το όπλο και κατάλαβα πως είναι πραγματικό. Τότε το ένστικτό μου επικράτησε. Κινήθηκα προς το μέρος του και έβαλα τα χέρια μου στο όπλο. Εκείνος το κρατούσε επίσης και με τα δύο του χέρια, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά έτρεχαν προς τα έξω, ουρλιάζοντας. Τον αγκάλιασα και του είπα πως ήρθα για να τον σώσω. Ένιωσα συμπόνοια. Πολλές φορές, ειδικά όταν είσαι νέος, δεν καταλαβαίνεις τι πας να κάνεις», είπε ο προπονητής στην Oregonian. Ο 18χρονος κατηγορείται για οπλοφορία σε δημόσιο χώρο (είχε άδεια για το όπλο), ενώ τέθηκε υπό επιτήρηση για 36 μήνες, καθώς φοβούνται μη κάνει κακό στον εαυτό του.

Το βίντεο με τη στιγμή που τον αφοπλίζει ο προπονητής
Οπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, ο προπονητής έχει πάρει στα χέρια του ήδη το όπλο και βγαίνει από τα αποδυτήρια, αγκαλιάζοντας τον νεαρό. Αυτός ξεσπάει σε κλάματα με τον προπονητή να τον παρηγορεί, την ώρα που ένας άλλος υπάλληλος του σχολείου, πάει να πάρει το όπλο και να το απομακρύνει.
Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/_6UoLn84loM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...