Εκκλησία

Άγιος Παΐσιος: Ήταν έτοιμοι για πόλεμο... Χάριν της Παναγίας απετράπει τουρκική εισβολή κατά της Ελλάδος από τον Έβρο το 1981 (βίντεο)

Σε μια από τις επισκέψεις του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στον Άγιο Παΐσιο το 1981, ο Άγιος ήταν πολύ ανήσυχος και του εκμυστηρεύτηκε ότι πληροφορήθηκε από την Χάρις του Θεού, πως θα γινόταν πόλεμος στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι σκόπευαν να μας επιτεθούν από τον Έβρο.

Ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος είχε ειδοποιήσει και μερικές οικογένειες από τον Έβρο να φύγουν και να πάνε προς το κέντρο της Ελλάδας. Όμως την πρώτη του Οκτώβρη του 1981, ο Άγιος Παΐσιος είδε την Παναγία να καλύπτει την Ελλάδα με το ωμοφόριό της και τότε ειδοποίησε ότι δεν θα συμβεί τελικά πόλεμος διότι η Παναγία μας καλύπτει με την Θεομητορική της δύναμη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος 97,7fm "Ο Άγιος Τιμόθεος Ευρίπου".

https://www.youtube.com/watch?v=OLWgY2d_254&t

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...