Κόσμος

Kalashnikov: Η εταιρεία δείχνει πως καταστρέφεται ένα AK-74 (βίντεο)

Ο κατασκευαστής όπλων Kalashnikov έχει γίνει viral στη Ρωσία, μετά από την δημοσίευση ενός…εντυπωσιακού βίντεο, όπου δείχνει στον κόσμο, πως να καταστρέψει κυριολεκτικά ένα τυφέκιο AK-74M, με το Διαδίκτυο να έχει «τρελαθεί».

Στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από την εταιρεία Kalashnikov, χρησιμοποιείται ένα τυφέκιο AK-74M, με το οποίο ο χειριστής πυροβολάει σε πλήρη αυτόματη λειτουργία χωρίς να σταματά, σε βαθμό που κομμάτια του όπλου αρχίζουν να λιώνουν.

Παρόλο που στη Ρωσία είναι «της μόδας» τα βίντεο όπου καταστρέφονται όπλα, είναι αρκετά σπάνια αλλά και οξύμωρο για έναν κατασκευαστή και μάλιστα παγκοσμίου φήμης όπως η εταιρεία Kalashnikov, να βάζει σε αυτή την «βασανιστική διαδικασία» ένα δικό της όπλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Kalashnikov AK-74M, που κατασκευάστηκε το 2014, είναι πλέον το όπλο που χρησιμοποιεί στο σύνολό του, ο ρωσικός στρατός. Ωστόσο, όπως αναφέρεται και στο βίντεο, το τυφέκιο AK-74M δεν είχε υποστεί ιδιαίτερα «σκληρές δοκιμές», κάτι όμως που υπέστη σίγουρα στα πλάνα αυτά.

https://youtu.be/-F2CVO8KI9Q

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ