Εσωτερική Ασφάλεια

Kαταδίωξη από το Λιμενικό στη Σάμο - Συνελήφθη διακινητής με 4 αλλοδαπούς

Kαταδίωξη σε σκάφος με διακινητή μεταναστών, έγινε την Τρίτη στη Σάμο, από το Λιμενικό Σώμα.

Ενας 46χρονος μετέφερε τέσσερις μετανάστες σε σκάφος, του οποίου τα διακριτικά είχε κρύψει με ένα κόκκινο πανί. Προσπάθησε να παραπλανήσει το Λιμενικό, αλλά αυτό αντιλήφθηκε το τι έκανε και άρχισε την καταδίωξή του.

Ο διακινητής προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη, ενώ τα τέσσερα άτομα στο σκάφος του, μεταφέρθηκαν στη μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου, όπου επίσης συνελήφθησαν.

Ο διακινητής συνελήφθη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, καθώς το ταχύπλοο σκάφος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τη Λιμενική Αρχή Σάμου για εμπλοκή σε περιστατικά παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών. Κατασχέθηκε το σκάφος του μαζί με τον εξωλέμβιο κινητήρα, ένα κινητό τηλέφωνο και μία συσκευή πλοήγησης. Πριν πέντε ημέρες, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στη Σάμο, όπου το Λιμενικό είχε ρίξει μάλιστα προειδοποιητικές βολές σε σκάφος, που είχε αποβιβάσει δέκα μετανάστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...