Κοινωνία

Ώρες αγωνίας στην Κρήτη, η αστυνομία αναζητά 6μελή οικογένεια

Πήραν από το σπίτι του παππού τα τέσσερα κοριτσάκια τους και εξαφανίστηκαν. Η επιμέλεια των παιδιών είχε αφαιρεθεί από τους γονείς.

Το ζευγάρι των γονέων με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του αναζητούν οι αρχές, καθώς χθες ο 30χρονος πατέρας και η 26χρονη μητέρα, πήραν τα κοριτσάκια τους από το σπίτι του παππού όπου και διέμεναν με δικαστική εντολή, για μια βόλτα αλλά δεν επέστρεψαν σύμφωνα με το cretapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιμέλεια των τεσσάρων κοριτσιών, ηλικίας από 12 μηνών έως και 7 χρόνων είχε αφαιρεθεί από τους γονείς και τα παιδιά διέμεναν στους παππούδες τους από την πλευρά του 30χρονου πατέρα.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να βλέπουν τα ανήλικα παιδιά τους σε καθορισμένες ημερομηνίες, όπως έγινε και χθες. Το ζευγάρι ωστόσο, το οποίο κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, πήρε τα κοριτσάκια από το σπίτι του παππού για μία βόλτα και δεν επέστρεψε.

Με το πέρασμα της ώρας, ο πατέρας του 30χρονου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ενημέρωσε τις αρχές. Η εξαμελής οικογένεια αναζητείται από την αστυνομία στην Κρήτη, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής και να βρίσκεται ήδη εκτός νησιού.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως οι λόγοι αφαίρεσης της επιμέλειας των παιδιών από τους γονείς σχετίζεται με ζητήματα υγείας του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...