Κοινωνία

Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος της ΕΛΑΣ στο ψυχιατρείο - Βρήκαν αυτοσχέδια όπλα

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα - Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σήμερα τα ξημερώματα στον Κορυδαλλό. Ομάδες αστυνομικών έκαναν λίγο μετά τις 6:30 έφοδο στο Ψυχιατρείο των φυλάκων με σκοπό την έρευνα σε χώρους κράτησης του καταστήματος για όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, αυτοσχέδια όπλα, μαχαίρια κτλ ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν τι σχεδίαζαν οι κρατούμενοι με τον αυτοσχέδιο οπλισμό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά τη διάλυση της μαφίας του Κορυδαλλοί με τις μεταγωγές - όπως είχε αποκαλύψει το Πρώτο Θέμα- οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται προκείμενου να ελεγχθούν οι μαφιόζικες ομάδες που κάνουν κουμάντο στις φυλακές.

«Το ψυχιατρείο κρατούμενων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων. Μέχρι πριν 2 χρόνια πριν λειτουργούσε υποδειγματικά, ώσπου ξηλώθηκε ο προηγούμενος αρχιφύλακας. Είναι τουλάχιστον ντροπή για πολλούς η σημερινή κατάντια» τονίζει στο protothema.gr o γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων - ΟΣΥΕ Βασίλειος Μπισμπίκης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...