Εθνικά θέματα

ΥΦΕΘΑ: Επίσκεψη Στεφανή σε Πτέρυγες Μάχης της ΠΑ (εικόνες)

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής συνεχίζει να πραγματοποιεί επισκέψεις σε Μονάδες και Σχηματισμούς των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, όπου και διαπιστώνει το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και αξιόμαχου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε Πτέρυγες Μάχης και μονάδες της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την συνοδεία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αντιπτέραρχου Γεωργίου Μπλιούμη (Ι).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Μπλιούμη, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Πτέρυγες Μάχης και Υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αρχικά, επισκέφθηκε την 117 Πτέρυγα Μάχης και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), που εδρεύουν στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας. Στη συνέχεια, μετέβη στην Αεροπορική Βάση Αράξου, όπου επισκέφθηκε την 116 Πτέρυγα Μάχης και το Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, στη διάρκεια των επισκέψεων, ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία και την αποστολή τους, περιηγήθηκε στους χώρους τους και απηύθυνε ομιλία στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...