Κοινωνία

Τροχαίο στο Αίγιο: Σπασμένη η μπάρα του τιμονιού στο ΙΧ του 28χρονου -Μπήκε στην στροφή με 100 χλμ

Νέες πληροφορίες για το φρικτό τροχαίο στο Αίγιο, όπου ένας 28χρονος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού «θέρισε» γιαγιά και εγγόνι χτυπώντας του με το ΙΧ έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγο καιρό μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star, σημείο-κλειδί στην υπόθεση αποτελεί μια βλάβη που υπάρχει στο αυτοκίνητο του 28χρονου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό η μπάρα στο τιμόνι του ασημί ΙΧ είναι σπασμένη, με τους πραγματογνώμονες της Τροχαίας Πατρών να θεωρούν ότι η μπάρα έσπασε μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο αρχικά το πεζοδρόμιο. Επίσης, σημειώνεται ότι η οικογένεια των θυμάτων όρισε με την σειρά της τεχνικό σύμβουλο ο οποίος αναμένεται να κάνει με την σειρά του το δικό του έλεγχο.

Τροχαίο στο Αίγιο: Ετρεχε με μεγάλη ταχύτητα όταν μπήκε στη στροφή
Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι και οι πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα που έτρεχε ο οδηγός. Σύμφωνα πάντα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η ταχύτητα του 28χρονου οδηγού στην στροφή ήταν περί τα 100 χλμ, με το όριο σε κατοικημένες περιοχές να είναι στα 50 χλμ. Το πόρισμα ακόμα δεν έχει παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...