ΗΠΑ

Τραμπ: "Ο Μπόλτον με... κρατούσε πίσω" - Θα λάμβανα ισχυρότερες αποφάσεις για Βενεζουέλα και Κούβα



Μετά την ανακοίνωση απόλυσης του Τζον Μπόλτον το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε ανάρτησή του στο twitter πως ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Άμυνας... τον κρατούσε πίσω στις αποφάσεις του για τη Βενεζουέλα και την Κούβα.

Ο Τραμπ ζήτησε την παραίτηση του Μπόλτον το πρωί της Τρίτης, επικαλούμενος «απόκλιση απόψεων» σε μία σειρά ζητημάτων στην εξωτερική και αμυντική πολιτική των ΗΠΑ.

Στην εκτίμηση ότι ο Τζον Μπόλτον «τον κρατούσε πίσω» στο να λάβει ισχυρές αποφάσεις για τη Βενεζουέλα και την Κούβα, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά την απόλυση του πρώην Συμβούλου Εθνικής Άμυνας.

«Στην πραγματικότητα, οι απόψεις μου για τη Βενεζουέλα, και ειδικά για την Κούβα, ήταν πολύ πιο ισχυρές απ’ αυτές του Μπόλτον. Με κρατούσε πίσω» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...