Κοινωνία

Τραγωδία στον Αλμυρό: Ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ακατάλληλο για ανηλίκους το παιχνίδι στο οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στο παζλ το οποίο προσπαθούν να συνθέσουν οι αρχές για τις συνθήκες θανάτου της 14χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο το 2017 ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει με απόφασή του ότι «το μηχάνημα τύπου "χαλί" είναι ακατάλληλο για παιδία και προορίζεται μόνο για ενηλίκους».

Ο κ. Δημητρακόπουλος ήταν ένας εκ των δικηγόρων που είχαν χειριστεί την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού μιας 9χρονης στη Χαλκίδια, το 2009, στο ίδιο παιχνίδι.

«Η χρησιμοποίηση του ίδιου μηχανήματος και στο θανατηφόρο ατύχημα της 14χρονης στον Αλμυρό συνιστά εγκληματική αμέλεια» προσθέτει ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην Espresso.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού στον Αλμυρό προήλθε απο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής η σόρος της 14χρονης μεταφέρθηκε στο Βόλο όπου σήμερα το πρωί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ