Κόσμος

Τραγικό περιστατικό: Την κατασπάραξε το σκυλί της ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της

Ένα δραματικό περιστατικό συνέβη όταν μια 67χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της, από τον σκύλο της που την κατασπάραξε. Τραγική ειρωνεία το ότι ο θάνατός της καταγράφηκε την ημέρα των 31ων γενεθλίων της κόρης της.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 67χρονης Αρλίν Ρένα, στη Νέα Υόρκη, όταν ένα από τα δύο σκυλιά της την κατασπάραξε, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της και εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της στο δάπεδο του σαλονιού. Η επίθεση του σκύλου ήταν τόσο βίαια που η 67χρονη υπέκυψε άμεσα στα τραύματά της.

Τα σκυλιά της άτυχης γυναίκας έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο ζώων και, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, και ένας δικαστής θα αποφασίσει την τύχη τους.

Πέθανε ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της

Ο πρώην σύζυγος της 67χρονης, Τζον Τέιλορ, μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook έγραψε ότι η Αρλίν Ρένα «έφυγε» από τη ζωή ανήμερα των 31ων γενεθλίων της κόρης τους, Τζίλιαν.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 21 χρόνια και απέκτησε τρία παιδιά.

Η Αρλίν Ρένα δούλευε στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών και, όπως δήλωσε ο πρώην σύζυγός της, «άνθρωποι σαν την Αρλίν δεν μπορούν να αντικατασταθούν, μπορούν μόνο να ζουν για πάντα στις καρδιές μας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...