Κυβέρνηση

Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο ταξίδεψε "άδειο" στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να επέλεξε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με μία πτήση της γραμμής, όμως το Πρωθυπουργικό αυτοκίνητο που θα τον εξυπηρετήσει στις μετακινήσεις του στη Συμπρωτεύουσα, "έσπευσε" για να τον προλάβει οδικώς...

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ώρα 18:00. Την ώρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο ένα τζιπ μάρκας BMW ξεκινούσε επίσης από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsbeast.gr.

Άνδρες της Ασφάλειας του πρωθυπουργού οδηγούσαν το αυτοκίνητο χωρίς τον υψηλό καλεσμένο για 500 και πλέον χιλιόμετρα, προκειμένου να το έχει για τις μετακινήσεις του στη συμπρωτεύουσα το τριήμερο που ξεκίνησε από σήμερα, στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Μητσοτάκης έφτασε το βράδυ της Παρασκευής με το σκουρόχρωμο τζιπ του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Αριστοτέλους, όπου είχε συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την έκθεση.

Αντιστοίχως το πολυτελές όχημα του κ. Μητσοτάκη θα ξανακατέβει στην Αθήνα την Κυριακή χωρίς τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης