Κόσμος

Τουρίστες ρώτησαν την Ελισάβετ αν... έχει δει την Βασίλισσα!

Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως διαθέτει αρκετό από το βρετανικό φλεγματικό χιούμορ, όπως αποκαλύπτει παλιός υπάλληλός της.

Να «τρολάρει» μια παρέα από Αμερικανούς τουρίστες κατάφερε η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με παλιό υπάλληλο της φρουράς της.

Η 93χρονη μονάρχης, όπως αποκάλυψε ο υπάλληλος στους Times, κάποτε έπεσε πάνω σε έναν γκρουπ Αμερικανών ενώ έκανε τη βόλτα της κοντά στη βασιλική κατοικία του Μπαλμόραλ στη Σκωτία.

Οι τουρίστες τότε, που προφανώς δεν είχαν καταλάβει ποια είχαν μπροστά τους, τη ρώτησαν αν μένει κάπου κοντά κι είχε συναντήσει ποτέ τη βασίλισσα.

Τότε αυτή αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της και να απαντήσει με μια δόση χιούμορ λέγοντας πως μένει «λίγο παραδίπλα».

Μάλιστα, στην ερώτηση αν έχει γνωρίσει ποτέ τη βασίλισα, η Ελισάβετ απάντησε δείχνοντας τον φρουρό της: «Όχι, αλλά αυτός ο αστυνομικός την έχει γνωρίσει».

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να «χειροκροτήσουν» τη βασίλισσα για το γερό «τρολάρισμα» και για την αίσθηση του χιούμορ της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...