Κόσμος

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε 12χρονη - Βιάστηκε από 30 άνδρες μέσα σε 2 χρόνια

Ένα σπαρακτικό μήνυμα προς τη μητέρα της άφησε μία 12χρονη η οποία οδηγήθηκε από τις ινδικές Αρχές σε ασφαλές σημείο, αφού υπήρξε θύμα βιασμού δεκάδες φορές μέσα στο σπίτι της στην Κεράλα της Ινδίας.

Η 12χρονη, μέσα σε δύο χρόνια, φέρεται να βιάστηκε από περισσότερους από 30 άνδρες μέσα στο σπίτι της, με την οικογένειά της να εικάζεται ότι έλαβε αντίτιμο για να προσφέρει το κορίτσι για σεξουαλική ικανοποίηση.

Το κορίτσι έγραψε στην ξύλινη πόρτα του σπιτιού "συγγνώμη μητέρα" λίγο πριν μεταφερθεί σε καταφύγιο, αφού διέρρευσαν οι λεπτομέρειες από την κακοποίηση που υφίστατο.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο που την παρακολουθούσε και μίλησε στους Times of India, το παιδί αισθανόταν ενοχή που η οικογένειά της δεν θα είχε πλέον εισόδημα.

Το νεαρό θύμα είπε στον σύμβουλό της ότι ο πρώτος που τη βίασε ήταν φίλος του πατέρα της στον οποίο είχε δώσει χρήματα. Ο πατέρας της ήταν άνεργος ενώ στην υπόθεση εμπλεκόταν και τρίτο άτομο που έπαιρνε τα χρήματα από τους άνδρες οι οποίοι την κακοποίησαν. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο πατέρας συνελήφθη ενώ η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες κατά της οικογένειάς της και απαιτεί να της επιστρέψουν την κόρη της. Το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε τα όσα πέρασε στον σύμβουλο στο σχολείο της και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στις ινδικές Αρχές. "Άρχισε να κλαίει όταν ρωτήθηκε τι συμβαίνει στο σπίτι. Είπε ότι η οικογένειά της, περιλαμβανομένης και της άρρωστης γιαγιάς, ήταν σε απελπιστική ανάγκη για χρήματα και πως δεν είχαν να πληρώσουν ούτε το ενοίκιο" είπε ο σύμβουλος στην εφημερίδα. "Η έφηβη ανησυχούσε ότι η οικογένειά της θα αντιμετώπιζε βαθύτερη οικονομική κρίση αν συνελάμβαναν τον πατέρα της. Το παιδί δεν ήθελε ούτε να αναγνωρίσει το γεγονός ότι δεχόταν κακοποίηση" πρόσθεσε.
Οι γείτονες δήλωσαν ότι υποπτεύονταν πως κάτι ύποπτο συνέβαινε στο διαμέρισμα στη Μαλαπούραμ, ενώ μια γυναίκα τόνισε ότι άκουσε το κοριτσάκι να κλαίει και έβλεπε άνδρες να μπαινοβγαίνουν αλλά δεν ήθελε να παρέμβει.

Το παιδί άρχισε να μην πηγαίνει στο σχολείο ενώ η υγεία της έφθινε. Εν τέλει ένας γείτονας ενημέρωσες τις σχολικές Αρχές και τότε κρίθηκε αναγκαίο να δει τον σχολικό σύμβουλο όπου του εξομολογήθηκε το μαρτύριό της. Από τότε ζει σε καταφύγιο. Υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι βιάστηκε επανειλημμένως, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...