Εσωτερική Ασφάλεια

Τι είναι η "συμμορία του λεκέ" που ξαφρίζει περαστικούς στο Σύνταγμα - Βίντεο

Ένας νέος τρόπος που προσεγγίζουν οι ληστές, είναι η συμμορία του λεκέ...

Η δυσάρεστη εμπειρία του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κορρέ κατάφερε να ρίξει φως στο πώς λειτουργεί η συμμορία του λεκέ, που ξαφρίζει περαστικούς στο Σύνταγμα.

Η συμμορία του λεκέ δραστηριοποιείται στο Σύνταγμα ενώ ρόλο κλειδί έχει μία γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, όλα ξεκινούν στην πιο κεντρική πλατεία της Αθήνας, στο Σύνταγμα και λειτουργούν έχοντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης.

Όλα ξεκινούν, με μία γυναίκα που προσποιείται την τουρίστρια και κρατώντας χάρτες ξεχύνεται για να βρει το υποψήφιο θύμα. Μόλις εντοπίσει το θύμα... πλησιάζει και με ένα σπρέι λερώνει τα ρούχα του θύματος ώστε να ξεχωρίζει για τους συνεργούς της.

Τότε ένας άλλος από την σπείρα εμφανίζεται, πλησιάζει το θύμα δήθεν να βοηθησει το θύμα. Ουσιαστικά όμως αυτό που συμβαίνει είναι να του αποσπά την προσοχή ώστε ένας τρίτος να τον πλησιάσει και να τον κλέψει με γρήγορες και διακριτικές κινήσεις.

Δείτε το βίντεο

 

https://youtu.be/8fx2s8D9sP8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...