Ρωσία

Τα δίνουν όλα οι Ρώσοι στον Ερντογάν - Μόσχα: «Θα στείλουμε Τούρκο κοσμοναύτη στο διάστημα!» - «Koμβικό έτος το 2023»


Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Τα δίνουν όλα οι Ρώσοι στους Τούρκους. Η συμμαχία Ερντογάν-Πούτιν πάει πλέον σε άλλο επίπεδο. Η Ελλάδα απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει ένα θαύμα.

Δεν γίνεται ο αντίπαλός σου να εξοπλίζεται σαν αστακός και εσύ απλά να παίρνεις μεταχειρισμένα ελικόπτερα και να συζητάς επί δύο συναπτά έτη για το εάν θα ανανεώσεις τον Στόλο σου.

Χρειάζεται άμεση ενεργοποίηση από την Κυβέρνηση και θα πρέπει η Στρατιωτική ηγεσία να ταρακουνήσει την πολιτική.

Την στιγμή λοιπόν που εμείς απλά περιμένουμε να μας βοηθήσουν... οι σύμμαχοι, οι Τούρκοι θέτουν τις βάσεις, ούτως ώστε να στείλουν στο διάστημα τον πρώτο τους κοσμοναύτη.

Πριν λίγο, ο Πρόεδρος της Roscocosmos δήλωσε πως οι Ρώσοι θέλουν να συνεργαστούν με την Τουρκία στο τομέα της διαστημικής τεχνολογίας!

Ο Ρογκόζιν, δήλωσε πως εργαζόμαστε για να μπουν οι βάσεις που θα βάλουν την Τουρκία στο club των χωρών που θα έχουν πρόσβαση στο διάστημα! Μάλιστα δήλωσε πως το 2023 θα γίνει η πρώτη επαφή της Τουρκίας με το διάστημα!

Υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αποστολή ανθρώπων στο διάστημα, ο Rogozin δήλωσε: «Πολλές μουσουλμανικές χώρες ενδιαφέρονται να στείλουν κοσμοναύτες στο διάστημα, το ερώτημα που πάντα έρχεται στο νου μου είναι το εξής: «Γιατί δεν υπάρχει ακόμα ένας Τούρκος αστροναύτης; " Ως εκ τούτου, η πρόταση της ως Roscosmos είναι να στείλει η Τουρκία έναν κοσμοναύτη στο διάστημα!"
https://twitter.com/yeniakit/status/1174291653626159106?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/eha_news/status/1174291386671226882?ref_src=twsrc%5Etfw

Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ 5ης ΓΕΝΙΑΣ

Όπως αναφέραμε χθες, ρώσος στρατιωτικός αναλυτής που βρίσκεται στην… αυλή του Κρεμλίνου, δήλωσε πως Ρωσία και Τουρκία θα πάνε ένα ακόμα βήμα παρακάτω την συνεργασία τους!

Συγκεκριμένα, ο Oleg Faliçev, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Τουρκικά ΜΜΕ, δήλωσε πως η Ρωσία θα μπορούσε να κατασκευάσει με την Τουρκία Su-35 και Su-57 και μάλιστα, η Μόσχα μπορεί να διαθέσει στην Άγκυρα ευαίσθητες πληροφορίες, προκειμένου οι Τούρκοι να αποκτήσουν μεγαλύτερη γνώση επί της κατασκευής μαχητικών τελευταίας γενιάς.

Και τώρα η Ελλάδα καλείται να πάρει αποφάσεις μετά απ'όλες αυτές τις εξελίξεις, πριν είναι αργά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...