Αθλητισμός

Τα «έχουν» με τον Θανάση Αντετοκούνμπο οι Αμερικανοί

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι γνωστός για το πάθος και τον υπερβολικό ζήλο που αντιμετωπίζει τα ματς ακόμα και αν αυτά έχουν κριθεί.

Αυτό τον οδήγησε σε ένα σκληρό και επικίνδυνο φάουλ στον Χάρισον Μπαρνς, στην προσπάθειά του να καρφώσει σε αιφνιδιασμό προς το τέλος της αναμέτρησης της Team USA με την Ελλάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφυγε με δύναμη χωρίς ισορροπία και σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Αμέσως μετά τη λήξη όμως υπήρξε μια μικρή ένταση με τους Αμερικανούς να ζητούν τον λόγο από τον Έλληνα φόργουορντ, η οποία όμως έσβησε γρήγορα.

Στις δηλώσεις τους οι Αμερικανοί έδειξαν ενοχλημένη από την σκληρότητα του φάουλ και δεν έκρυψαν τις σκέψεις τους.

«Το παιχνίδι είχε κριθεί, ήταν ένα φάουλ εκνευρισμού. Η συγγνώμη δεν σημαίνει κάτι, αφού αν δεν είχα σηκωθεί και είχα χτυπήσει, δεν θα βοηθούσαν. Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα», ανέφερε ο πρωταγωνιστής του σκηνικού, Χάρισον Μπαρνς, με τον Τζέιλεν Μπράουν να συνεχίζει… «Ήταν μια κακή φάση από μέρους του. Είχαν κριθεί τα πάντα και δεν υπήρχε κανένας λόγος. Προχωράμε, κοιτάμε την Βραζιλία» και τον Σμαρτ να προσθέτει πως… «Το γεγονός ότι δεν ζήτησε συγγνώμη έκανε χειρότερα τα πράγματα. Ήταν λάθος του», αναφερόμενος στο εν λόγω περιστατικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...