Αθλητισμός

Συγκλονίζει νεαρός οπαδός - "Ένα ΑΕΚάρα σε αγαπώ πρόλαβα να φωνάξω" - Τι έγινε στην Τραπεζούντα

Τα έχουν δει όλα οι οπαδοί της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες! Από εκεί που μάτωνε η ψυχή τους παρακολουθώντας την ομάδα τους να χάνει με τον Καρντόσο στον πάγκο από Τραμπζονσπόρ και Ξάνθη, ζούνε πλέον μία πρωτόγνωρη αναγέννηση.

Στην Τραπεζούντα η Ένωση άγγιξε το θαύμα επικρατώντας 2-0, από καθαρή ατυχία δηλαδή δεν πήρε την πρόκριση μέσα στην Τουρκία και δεν πρόσθεσε στην ιστορία της μία επική πρόκριση.

Στην Τρίπολη οι Ενωσίτες παρακολούθησαν άλλη μία κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές τους, οι οποίοι είχαν απίστευτα αποθέματα μέσα τους. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, το γύρισαν, ισοφαρίστηκαν και πήραν μία συγκλονιστική νίκη στις καθυστερήσεις, χάρη στο γκολ buzzer beater του τεράστιου Σιμόες, που οδήγησε τους οπαδούς σε ένα ακόμα τρελό ντελίριο.

Οι φίλοι του Δικεφάλου ζούνε μοναδικές στιγμές και η εικόνα της ομάδας πιστώνεται και στους ίδιους. Γιατί δεν απογοητεύτηκαν, δεν έχασαν την πίστη τους και στήριξαν την ΑΕΚ στα δύσκολα με τη φωνή και το πάθος τους σε σημείο... αρρώστιας! Και δεν μιλάμε μεταφορικά, κυριολεκτούμε.

"Ένα ΑΕΚάρα σε αγαπώ πρόλαβα να φωνάξω"

Οπαδός της ΑΕΚ που είχε ταξιδέψει στην Τραπεζούντα για τον επαναληπτικό των πλέι οφ του Europa League, παρέμεινε στην Τουρκία, διότι διαταράχθηκε η υγεία του. Ο Αλέξης Μεσσήνης, υπέστη πρόβλημα στον πνευμονοθώρακα από σύνθημα που φώναξε προκειμένου να εμψυχώσει την ομάδα του.

"Με το που μπήκε η ομάδα στο Σενόλ Γκιουνές άρχισα να φωνάζω με όλη μου τη δύναμη. Ένα ΑΕΚάρα σε αγαπώ πρόλαβα να φωνάξω, με χτύπησε ο πνεύμονας και ένιωσα έναν τεράστιο πόνο", εξομολογείται στο sportdog ο 18χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τραπεζούντας όπου νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης.

"Οι γιατροί μου συμπεριφέρθηκαν πολύ ωραία και όλος ο κόσμος παρότι γνώριζαν ότι είμαι Έλληνας οπαδός της ΑΕΚ. Ήταν πολύ φιλικοί όλοι τους", συμπληρώνει.

"Δεν με άφησαν να πάω στην Τρίπολη"

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ η οδηγία του θεράποντος ιατρού ήταν ξεκάθαρη. Ο ΑΕΚτζής δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα αεροπορικώς αλλά μόνο οδικώς. Του απαγορεύτηκε να μπει σε πτήση, καθώς οι απότομες αλλαγές στην ατμοσφαιρική πίεση εντός της καμπίνας του αεροπλάνου είναι δυνατόν να του προκαλέσουν ζημιά στα πνευμόνια.

Το θέμα είναι ότι η υγεία του αρχίζει και επανέρχεται, παρότι έχασε μία συγκλονιστική ματσάρα στην Τρίπολη με το 3-2 της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα. "Είχα σκοπό να πάω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά οι γιατροί εδώ δεν με άφησαν", προσθέτει. Απ' ότι φαίνεται ήταν για καλό που έχασε την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, αφού ο ίδιος, όπως αποκαλύπτει, δεν θα μπορούσε να παραμείνει ήρεμος. "Προσπαθώ να φωνάζω για 90 λεπτά χωρίς σταματημό", αναφέρει.

Ο Αλέξης όλες αυτές τις ημέρες είχε στο πλευρό του έναν Τραπεζούντιο, ταξιδιωτικό πράκτορα, ο οποίος τον βοήθησε στην επικοινωνία με τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείο και έτρεξε όλες τις διαδικασίες για την επιστροφή του στη μητέρα πατρίδα.

"Τον είχαμε στο νοσοκομείο, κάναμε τις εξετάσεις, μαγνητική τομογραφία και τώρα είναι καλά. Το παιδί θα πάει οδοιπορικώς μέχρι τη Σμύρνη, από τον Τσεσμέ θα πάρει το καράβι για τη Χίο και από εκεί θα μετεπιβιβαστεί στο πλοιό της γραμμής για Αθήνα", αναφέρει στο sportdog, ο Μεχμέτ Κιουτσούκ, ο οποίος στους Έλληνες προσκυνητές που επισκέπτονται κάθε χρόνο το καλοκαίρι τη νύφη της Μαύρης Θάλασσας είναι γνωστός ως Αριστοτέλης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ