Κόσμος

Στη φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της

Στη φυλακή οδηγήθηκε μια δασκάλα από το Λίβερπουλ όπου θα παραμείνει για τα δυο επόμενα χρόνια, κατηγορούμενη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο λόγος για τη 43χρονη Lydia Beattie-Milligan η οποία υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της και δεν μπόρεσε να πείσει το δικαστήριο με τους ισχυρισμούς της περί του αντιθέτου.

Όπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Gary Woodhall να τονίζει: «Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά».

Μάλιστα, η 43χρονη δασκάλα φέρεται να είχε πει σε συνάδελφό της ότι θα περιποιηθεί το σώμα της προκειμένου να δείχνει ωραία όταν θα κάνει στριπτίζ στον 15χρονο.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν ήθελε να τα στείλει σε συνάδελφό της με τον οποίο διατηρούσε σχέση και όχι στον 15χρονο μαθητή της.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο άνδρας της εν λόγω δασκάλας ήταν παρών, ακούγοντας έκπληκτος όλες τις αποκαλύψεις για τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...