Αθλητισμός

Στίβος: Στον τελικό του επί κοντώ "με την πρώτη" Στεφανίδη και Κυριακοπούλου!

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασαν εύκολα στον τελικό του άλματος επί κοντώ και θα αγωνιστούν την Κυριακή.

 

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου πέρασαν στον τελικό στο επί κοντώ των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 στην Ντόχα.

Το μεγάλο δίδυμο στο επί κοντώ των γυναικών θα αγωνιστεί σε έναν ακόμα τελικό. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεπέρασαν εύκολα τα 4,60μ. που ήταν το όριο και θα αγωνιστούν την Κυριακή στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ντόχα. Οι δύο αθλήτριες αγωνίστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν στο πρώτο γκρουπ και ξεκίνησε τις προσπάθειες της με άκυρο άλμα στα 4,50μ. Η πρωταθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη πέρασε το συγκεκριμένο ύψος με τη δεύτερη και στη συνέχεια άφησε τα 4,55 και πήγε απευθείας στα 4,60μ. τα οποία ήταν και το όριο πρόκρισης στον τελικό. Η Κυριακοπούλου τα πέρασε με την πρώτη και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Στεφανίδη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης και κάτοχος του τίτλο στο προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου άφησε όλα τα ύψη και μπήκε κατευθείαν στα 4,60μ. τα οποία και ξεπέρασε με την πρώτη.

Έτσι και οι δύο αθλήτριες της Ελλάδας την Κυριακή θα διεκδικήσουν την Κυριακή μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 στην Ντόχα!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ