Κόσμος

Σοκ! 14χρονη πέθανε από εγκαύματα όταν πήγε να αντιγράψει βίντεο Κινέζας Youtuber

Μία 14χρονη στην Κίνα έχασε τη ζωή της από εγκαύματα, όταν προσπάθησε να μιμηθεί όσα είχε δει σε ένα βίντεο στο Youtube.

Η 14χρονη Ζέζε μαζί με τη 12χρονη φίλη της Ζιάο, θέλησαν να αντιγράψουν ένα βίντεο γνωστής YouTuber, η οποία έφτιαχνε ποπ κορν σε αλουμινένιο κουτάκι αναψυκτικού.

Όμως, το κουτάκι εξερράγη, με αποτέλεσμα η 14χρονη να υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα και να πεθάνει λίγο αργότερα και η 12χρονη κοπέλα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και θα χρειαστεί πλαστική επέμβαση.

Η Youtuber, που είναι γνωστή ως Ms Yeah και έχει επτά εκατομμύρια ακολούθους, αρνήθηκε ότι τα κορίτσια αντέγραφαν το βίντεο της και είπε ότι δοκίμασαν μία διαφορετική μέθοδο.

Οι δικηγόροι της ωστόσο συνάντησαν τις οικογένειες των δύο κοριτσιών και συμφώνησαν να πληρώσουν ένα ποσό σαν αποζημίωση.

«Θα βοηθήσει οικονομικά της δύο οικογένειες ανεξάρτητα από το ποιος είχε δίκιο» είπε ένας από τους δικηγόρους της.

Το περιστατικό συνέβη όταν τα κορίτσια, στην προσπάθειά τους να αντιγράψουν το βίντεο της Ms Yeah, ζέσταναν αλκοόλ μέσα στο κουτάκι αναψυκτικού και αυτό εξερράγη.

Η Ζέζε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπέστη εγκαύματα στο 96% του σωματός της και άφησε την τελευταία της πνοή δύο εβδομάδες αργότερα. Η Ζιάο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...