Κοινωνία

Σοκ στον Βόλο: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα σε Ι.Χ. - Είχε καεί ολοσχερώς!

Μπροστά σε μία σοκαριστική εικόνα βρέθηκαν οι άντρες της Πυροσβεστικής, όταν μέσα σε ένα καμένο ολοσχερώς αυτοκίνητο, βρήκαν τη σορό ενός ανθρώπου, άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Την απανθρακωμένη σορό ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανθρώπου, πιθανόν άνδρα, στη θέση του οδηγού ενός Ι.Χ. το οποίο νωρίτερα είχε καεί ολοσχερώς, εντόπισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, οι οποίοι μετέβησαν σε ελαιοπερίβολο στην περιοχή Πλατανίδια Βόλου, αφού πρώτα ειδοποιήθηκαν από κάτοικους της περιοχής.

Για το περιστατικό η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 10.10 το πρωινό της Κυριακής και άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα, με πληρώματα 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ο Διοιητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Χαράλαμπος Πόζογλου σύμφωνα με το e-volos.gr.

Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο ακόμα κάπνιζε, ενώ καίγονταν και δύο ελαιόδεντρα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να καλούν άμεσα δυνάμεις του ΕΚΑΒ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστή εξέταση, η οποία έχει ήδη παραγγελθεί, αλλά και η εξονυχιστή έρευνα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, ενδεχομένως από κοινού από έμπειρους αξιωματικούς τόσο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...