Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο σε γήπεδο της Βραζιλίας: Οπαδός έπεσε από 12 μέτρα πάνω σε 13χρονη

Απίθανο περιστατικό στις κερκίδες του γηπέδου της Σάο Πάολο.

Οι φίλαθλοι στη Βραζιλία είναι πολύ ένθερμοι και υποστηρίζουν τις ομάδες τους με τρομερό πάθος. Στο πρόσφατο παιχνίδι ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Γκρέμιο, οι οπαδοί κατέκλυσαν τις εξέδρες του Morumbi για το μεγάλο ματς. Όμως κάποια στιγμή χιλιάδες άνθρωποι είδαν ένα ανθρώπινο σώμα να πέφτει από μεγάλο ύψος, από το πάνω διάζωμα της εξέδρας. Πρόκειται για έναν νεαρό άντρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας πάνω σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο φακός της κάμερας ενός οπαδού κατέγραψε το τρομακτικό γεγονός. Ο 23χρονος Melo Rios έπεσε από ύψος 12 μέτρων και προσγειώθηκε με δύναμη πάνω στη 13χρονη Giovana Santos Araujo, η οποία έκανε είχε την ατυχία να κάθεται εκείνη τη στιγμή στη θέση της. Όλο το γήπεδο πάγωσε, καθώς όλοι πίστευαν ότι και οι δύο είναι νεκροί.

Όμως ευτυχώς και για τους δύο δεν ήταν η ώρα τους. Τόσο ο 23χρονος που έπεσε από το πάνω διάζωμα, όσο και το 13χρονο κοριτσάκι κατάφεραν να γλιτώσουν με ορισμένα κατάγματα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε λεπτομερείς εξετάσεις και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

https://youtu.be/_f6Qb8baCvk

https://youtu.be/sYGRQP8DZ7I

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ