Κοινωνία

Σοκάρει η Νανά Παλαιτσάκη: «Παραλίγο να με σκοτώσουν- Με χτύπησαν με λοστό έξω από το σπίτι μου»

«Το ντόμπερμαν από μέσα είχε αφηνιάσει. Αφού δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι λόγω του μεγαλόσωμου σκύλου, με περίμεναν απ’ έξω».
Στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι της από ληστές.

Έχετε τον σκύλο για φύλακα;

Φυσικά. Έχουν διαρρήξει το σπίτι μου πέντε φορές. Στην πρώτη, μάλιστα, κινδύνεψε το παιδί μου. Οι ληστές για να εισβάλουν αφαίρεσαν τους μεντεσέδες της πίσω πόρτας, σχεδόν 60 κιλά κατασκευή από σίδερο και τζάμι, και μόλις είδαν τον Αλέξη, πως είμαστε μέσα δηλαδή, το έβαλαν στα πόδια. Ο μικρός δεν κατάλαβε και, μόλις γύρισε το πόμολο, όλο αυτό έπεσε πάνω του.

Τραυματίστηκε σοβαρά;

Τα τζάμια του έκοψαν τα χέρια και έπαθε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύτηκε για καιρό στο Νοσοκομείο “Παίδων”.

Πήρατε μέτρα ασφαλείας;

Ενισχύσαμε παράθυρα, πόρτες και βάλαμε συναγερμό. Όμως, από την ώρα που θα δώσει σήμα ο συναγερμός μέχρι να έρθει το περιπολικό, υπάρχει κενό 15 λεπτών. Έτσι, πήραμε και σκύλους – φύλακες. Ωστόσο, στην επόμενη επίθεση παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτύπησαν με λοστό μπροστά στην εξώπορτα και μου πήραν την τσάντα. Το ντόμπερμαν από μέσα είχε αφηνιάσει. Αφού δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι λόγω του μεγαλόσωμου σκύλου, με περίμεναν απ’ έξω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...