Κοινωνία

Σοβαρό τροχαίο με νταλίκα στην Αθηνών – Κορίνθου (βίντεο)

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων - Μεγάλη η ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Έκλεισε η Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Αφαίας.

Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στο ανοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο Δαφνί. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Αφαίας, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα η κίνηση διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα. Η ταιλαιπωρία είναι μεγάλη για τους οδηγούς ΙΧ, καθώς έχει σχηματιστεί μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας άνθρωπος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ υπάρχουν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Ο οδηγός, που κινείτο στο ρεύμα προς Κόρινθο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να περάσει πάνω απο το διαχωριστικό διάζωμα και να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα.

https://www.facebook.com/1647624808822632/videos/1171212139734104/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...