Κοινωνία

Σκηνές φαρ ουέστ στη Λαμία: Νεαροί λήστεψαν παππού και άρχισε ανθρωποκυνηγητό της ΔΙΑΣ

Σκηνές φαρ ουέστ έζησαν οι πολίτες εχθές το βράδυ στο κέντρο της Λαμίας, όταν σημειώθηκε ληστεία και επακολούθησε ανθρωποκυνηγητό των ληστών από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιστότοπο lamiareport.gr, δύο νεαροί έκλεψαν έναν ηλικιωμένο άντρα στην περιοχή της πλατείας Πάρκου. Το συμβάν καταγγέλθηκε από αυτόπτες μάρτυρες στις αστυνομικές αρχές της περιοχής, με την αστυνομία να ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο νεαροί ληστές εντοπίστηκαν στη Μητρόπολη και άρχισε η καταδίωξή τους. Μετά από αρκετά λεπτά «κυνηγητού», οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβε τον ένα εκ των δύο δραστών, ενώ ο άλλος κατόρθωσε να διαφύγει.

ο συλληφθείς, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται ένα 21χρονο Τυνήσιο, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Δομοκού, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και του έτερου δράστη

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...