Κόσμος

Σιγκαπούρη: Τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο, επειδή πήγε να αποχαιρετίσει τη σύζυγό του

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια ρομαντική κίνηση. Ένας άνδρας που αγοράζει αεροπορικό εισιτήριο απλά και μόνο για να συνοδεύσει τη σύζυγό του και να την αποχαιρετίσει, προτού επιβιβαστεί στην πτήση της. Αυτά όμως δεν επιτρέπονται στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.

Η αστυνομία- μετά τη σύλληψη του συγκεκριμένου άνδρα- προειδοποίησε αυστηρά όσους πηγαίνουν στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης να μην κάνουν κακή χρήση της κάρτας επιβίβασης. Πρόκειται για παράπτωμα στη Σιγκαπούρη, όπου οι χώροι transit του αεροδρομίου θεωρούνται προστατευόμενοι.

Μάλιστα, όποιος περάσει τον πρώτο έλεγχο του αεροδρομίου Changi, στη Σιγκαπούρη, χωρίς να σκοπεύει να ταξιδέψει, μπορεί να διωχθεί και να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 14.300 δολάρια ή με φυλάκιση μέχρι 2 έτη, σύμφωνα με το CNN. Πάντως, ο προαναφερόμενος σύζυγος δεν είναι ο μόνος που έχει βγάλει αεροπορικό εισιτήριο εκεί, χωρίς να σκοπεύει να ταξιδέψει. Συνολικά 33 άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές του 2019 για τον ίδιο λόγο.

https://www.facebook.com/singaporepoliceforce/photos/a.10152380286964408/10158819545354408/?type=3&theater

Η προειδοποίηση στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης

Ο 27χρονος, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, ήθελε απλά να συνοδέψει τη σύζυγό του μέχρι την πύλη επιβίβασης και δεν είχε σκοπό να φύγει από τη Σιγκαπούρη. Οι αρχές όμως δεν… συγκινούνται από τέτοιες τρυφερές κινήσεις. Ετσι, στο αεροδρόμιο τοποθετήθηκε επιγραφή που προειδοποιεί ότι είναι παράπτωμα που οδηγεί σε σύλληψη η είσοδος στην περιοχή transit χωρίς πρόθεση να ταξιδέψει κανείς, ακόμη κι αν έχει στα χέρια του κάρτα επιβίβασης.

Όσοι θεωρούν ότι είναι περίεργο να θέλει κάποιος να περάσει χρόνο στο αεροδρόμιο δίχως να πρόκειται να ταξιδέψει, προφανώς δεν έχει περάσει από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης. Το νέο τέρμιναλ, που άνοιξε τον Απρίλιο, έχει καταρράκτη 40 μέτρων, κρεμαστή γέφυρα και έναν από τους μεγαλύτερους κήπους σε κλειστό χώρο, με 3.000 δέντρα και 60.000 θάμνους!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...