Κόσμος

Ρώσος κοσμοναύτης: Καλό είναι να οπλοφορούμε επιστρέφοντας στη Γη - Δείτε γιατί το πρότεινε

Ρώσος κοσμοναύτης πιστεύει θα ήταν πολύ χρήσιμο για λόγους ασφαλείας, τα μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού που επιστρέφουν στη Γη, να έχουν μαζί τους ένα όπλο .

 

«Το διαστημόπλοιο που επιστρέφει μπορεί να προσγειωθεί σε οποιοδήποτε σημείο της Γης. Πιθανόν, αν είναι μια δύσβατη περιοχή, να χρειασθούμε ένα ειδικό μαχαίρι με το οποίο θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα καταφύγιο», δήλωσε ο κοσμοναύτης Ολεγκ Κονονένκο. «Πιθανόν να χρειαστούμε ένα όπλο, επειδή τα άγρια ζώα κανείς δεν τα έχει καταργήσει στην Γη», εξήγησε. Το διαστημόπλοιο το οποίο επιστρέφει στη Γη μπορούν να το δουν αρκετά γρήγορα, αλλά για τον εντοπισμό του και την απομάκρυνση των κοσμοναυτών μπορεί να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος, τόνισε ο κοσμοναύτης.

Το σακίδιο των κοσμοναυτών
Στο σακίδιο έκτακτης ανάγκης, που έχει κάθε κοσμοναύτης, υπάρχουν εργαλεία, υλικά, είδη διατροφής, φάρμακα και άλλα είδη που είναι αναγκαία για την επιβίωση σε περίπτωση που οι κοσμοναύτες βρεθούν αντιμέτωποι με μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης είτε κατά την εκτόξευση είτε κατά την επιστροφή τους από το διάστημα στη Γη, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Τη Δευτέρα η ρωσική κρατική διαστημική εταιρεία Roskosmos, ανακοίνωσε ότι εξετάζει διάφορες προτάσεις για το τι πρέπει να περιέχει το σακίδιο έκτακτης ανάγκης, που θα έχουν οι κοσμοναύτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...