Εσωτερική Ασφάλεια

Πυροβολισμοί κοντά σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας: Πού οφείλεται τελικά το χθεσινό επεισόδιο

Όπως φαίνεται, το χθεσινό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας κοντά σε γνωστά ξενοδοχεία οφείλεται σε προσωπικές διαφορές οφείλεται.

Οι πρώτες πληροφορίες απέδωσαν το περιστατικό σε διαπληκτισμό ανάμεσα στον δράστη, οδηγό ΙΧ, και οδηγό τουριστικού λεωφορείου, όμως στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως οι δύο άνδρες έχουν διαφορές.

Το θύμα κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ο δράστης είναι πρώην συνάδελφός του, με τον οποίο είχε τσακωθεί παλαιότερα και ο οποίος τον κατηγορεί για τον θάνατο του σκύλου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ο ένοπλος είχε σταθμεύσει το όχημά του και περίμενε το θύμα. Όταν είδε τον στόχο του να σταματά το λεωφορείο που οδηγούσε, περιμένοντας να παραλάβει τουρίστες, τον πλησίασε και πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Στην συνέχεια ο ένοπλος διέφυγε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...