Κοινωνία

Προπηλάκισαν Ιταλούς τουρίστες σε παραλία της Ρόδου

Διαστάσεις που μπορεί να φθάσουν μέχρι και τη Δικαιοσύνη, παίρνει μια υπόθεση διένεξης μεταξύ δύο Ιταλών που βρίσκονταν στη Ρόδο για διακοπές τις προηγούμενες ημέρες κι ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι είναι «ομπρελάς» σε παραλία του νησιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση, υπάρχει ήδη ζωηρό ενδιαφέρον από την ιταλική πρεσβεία της χώρας μας, η οποία έδωσε ήδη εντολή στον πρόξενο της Ιταλίας στη Ρόδο κ. Νίκο Φαρμακίδη, να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η “ΡΟΔΙΑΚΗ”, όλα ξεκίνησαν όταν δύο Ιταλοί που βρίσκονται στο νησί για διακοπές, μετέβησαν σε παραλία της ανατολικής πλευράς της Ρόδου για να κολυμπήσουν.

Στο σημείο όπου έφθασαν, όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν, υπήρχαν γυμνιστές. Και οι ίδιοι είναι γυμνιστές, καθώς την προηγούμενη μέρα βρέθηκαν σε οργανωμένη παραλία γυμνιστών στο Φαληράκι. Πριν προλάβουν να καθίσουν όμως, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι είναι υπεύθυνος για την παραλία, τούς ζήτησε να βγάλουν τα μαγιό τους.

Οι ίδιοι όμως αντέδρασαν στην υπόδειξή του και τότε, όπως κατήγγειλαν τους επιτέθηκε! Οι ίδιοι πάντα υποστήριξαν ότι τους έβρισε, τους απώθησε και τους πέταξε τα κινητά τους τηλέφωνα!

Αμέσως οι Ιταλοί τουρίστες, επικοινώνησαν με την πρεσβεία τους και ζήτησαν να κινηθεί η ενδεδειγμένη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία, όπως κι έγινε. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ