Υγεία

Προειδοποιούν οι αρχές της Νέας Υόρκης: Στοπ στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μέχρι να δούμε τι συμβαίνει

Οι υγειονομικές αρχές της Νέας Υόρκης απηύθυναν επείγουσα έκκληση στους πολίτες να σταματήσουν να κάνουν χρήση όλων των προϊόντων ατμίσματος, νόμιμων ή παράνομων, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα για τα εκατοντάδες κρούσματα πνευμονοπαθειών που αποδίδονται στα αναλώσιμα του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Ο Επίτροπος Υγείας της Νέας Υόρκης εξέδωσε προειδοποίηση προς τους Νεοϋρκέζους την ώρα που οι θάνατοι από το άτμισμα έφτασαν στους πέντε στις ΗΠΑ, ενώ τα κρούσματα πνευμονικών νόσων, ξεπερνούν τα 450 από τον περασμένο Ιούλιο σε 33 Πολιτείες.

Οι υγειονομικές αρχές τόσο στην Νέα Υόρκη όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο φαίνεται να επικεντρώνουν τις έρευνες σε ένα οξικό άλας της βιταμίνης E που εντοπίστηκε σε μερικά προϊόντα ατμίσματος που πωλούνται στη μαύρη αγορά και τα οποία περιέχουν THC, το ψυχοτρόπο συστατικό της μαριχουάνας.

Σημειώνεται πως o Οργανισμόις Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έχει ήδη προειδοποιήσει τους χρήστες προϊόντων ατμίσματος να σταματήσουν την χρήση των προϊόντων με THC.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...