Κίνα

Πούλησε τα νεογέννητα δίδυμα της για να ξεχρεώσει την κάρτα της και με τα ρέστα αγόρασε κινητό!

Η 20χρονη αγόρασε και ένα νέο κινητό τηλέφωνο με τα υπόλοιπα χρήματα!

Μία νεαρή μητέρα στην Κίνα πούλησε τα νεογέννητα δίδυμα της για 65.000 γουάν (περίπου 8.300 ευρώ), για να εξοφλήσει την πιστωτικής της κάρτα και να αγοράσει ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ τα δύο μικροσκοπικά αγόρια δεν ήταν ούτε δύο εβδομάδων, όταν πουλήθηκαν σε δύο οικογένειες, που ζουν σε απόσταση μεγαλύτερη από 700 χλμ. μακριά από την περιοχή που ζει η μητέρα τους στην ανατολική Κίνα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή και η 20χρονη μητέρα και ο σύντροφός της και πατέρας των παιδιών, συνελήφθησαν από την Αστυνομία, η οποία βρήκε τα βρέφη και τα παρέδωσε στους γονείς της 20χρονης, για να τα φροντίσουν.

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία στην επαρχία Τσετσιάνγκ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 20χρονη γέννησε πριν έναν χρόνο τους δίδυμους γιους της, ωστόσο ο σύντροφός της που προφανώς δεν ήθελε τα παιδιά, δεν εμφανίσθηκε καν στο μαιευτήριο, ενώ και οι γονείς του αρνήθηκαν να βοηθήσουν την 20χρονη. Η νεαρή μητέρα θεωρόντας τα παιδιά της βάρος, αποφάσισε να τα πουλήσει. Μάλιστα, πούλησε το ένα αγόρι προς 45.000 γουάν (περίπου 5.750 ευρώ) και το άλλο για 20.000 γουάν (περίπου 2.550 ευρώ).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την πώληση των βρεφών εμφανίσθηκε ο σύντροφός της και ζήτησε μέρος των χρημάτων, για να αποπληρώσει τα χρέη του στον τζόγο, αλλά η 20χρονη του είπε, ότι είχε ήδη ξοδέψει τα χρήματα. Η εμπορία παιδιών στην Κίνα τιμωρείται με 10ετή κάθειρξη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ