Κοινωνία

Παράνομες υιοθεσίες: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών του κυκλώματος

Αποκαλυπτικοί διάλογοι βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών.

Στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που είχαν τα μέλη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών και εμπορίας ωαρίων, το οποίο εξάρθρωσε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Αποκαλυπτικοί για τη δράση του κυκλώματος εμπορίας βρεφών, που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι οι διάλογοι μεταξύ των μελών.

Τους διαλόγους έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

«Αυτοί που θα πάρουν το μωρό θέλουν να τους στείλουμε μια φωτογραφία από το ζευγάρι», λέει η μεσολαβήτρια στην Γεωργιανή, που απαντά: «Βγάλε, δύο φωτογραφίες. Μια τη γυναίκα μόνη της και μια με τον άντρα της. Θα δω ποια θα δείξω στο ζευγάρι, γιατί ο άλλος είναι λίγο μαύρος».

-«Έχουν ζητήσει να δουν μια ακόμη υποψήφια παρένθετη που είναι διαθέσιμη», σημειώνει η μεσολαβήτρια.

-«Ωραία, μπορούμε να τους πούμε ψέματα, ότι η άλλη ζητάει 30.000 ευρώ, για να την βρουν ακριβή και να επιλέξουν αυτή που θέλουμε εμείς», σχολιάζει η Γεωργιανή.

 

https://youtu.be/HE9A28z104M

Σε μία από τις συνομιλίες κάνει την εμφάνισή της η γυναικολόγος που φέρεται να είναι ο ιθύνων νους του κυκλώματος και η οποία δίνει οδηγίες στην υποψήφια μητέρα για το πώς θα καταβάλει τα λεφτά.

Θετή μητέρα: «Να καταθέσω τα χρήματα σε κάποιον λογαριασμό;»

Γυναικολόγος: «Όχι. Κρύψτα σε δέμα και στείλε τα με κούριερ»

Θετή μητέρα: «Δώσε μου λίγο χρόνο ακόμη. Τα έχω τα χρήματα, αλλά θέλω να βρω έναν ασφαλή τρόπο να τα στείλω»

Γυναικολόγος: «Και σε άλλες περιπτώσεις το έχουμε κάνει έτσι. Μην ανησυχείς. Καλύτερα, όμως, να μην μιλάμε γι’αυτά από το τηλέφωνο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ