Αθλητισμός

Πήρε την άδεια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ντώνα με παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης


Η Μορφούλα Ντώνα μιλώντας για το πρόβλημα που προέκυψε με το ΓΕΕΘΑ και την άδεια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής και υπήρξε εξέλιξη.

Η μοναδική Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική στο σύνθετο ατομικό συνεχίζει την καριέρα της ως προπονήτρια και έχει μια αθλήτρια, τη Μαρία Δερβίση που είναι να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μπακού, αλλά δεν μπορούσε να πάει χωρίς την κόουτς της.

Η Μορφούλα Ντώνα, η οποία είναι και αξιωματικός του ελληνικού στρατού μίλησε χθες στο Sputnik για την άδεια που δεν της έχει χορηγηθεί από το ΓΕΕΘΑ για να συνοδεύσει την αθλήτρια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά μετά από παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Παναγιωτόπουλου της δόθηκε η άδεια.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας πως: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εθνικής Αμύνης κ.Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς μετά από προσωπική του παρέμβαση μου δίνεται η άδεια για να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο αλλά και για να ταξιδέψω με την αθλήτρια μου Μαρία Δερβίση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικης Γυμναστικης στο Μπακού!Καθώς υπήρξατε κι εσείς αθλητής υψηλού επιπέδου καταλαβαίνετε τις ανάγκες μας και δείχνεται εμπράκτως την υποστήριξή σας στους Ολυμπιονίκες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις αλλά και γενικότερα στον Ελληνικό Αθλητισμό! Σας ευχαριστούμε!».

https://www.facebook.com/morfoula.dona/posts/10218552743985354&width=500

Πηγή: sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ