Ρωσία

Ο ρωσικός στρατός δείχνει τα δόντια του – Εντυπωσιακά πλάνα από την τελευταία άσκηση πεζικού (βίντεο)

Μια διεθνής τακτική στρατιωτική άσκηση του ρωσικού στρατού με τις ένοπλες δυνάμεις της Μογγολίας έγινε η αφορμή για μερικά τρομερά πλάνα της ρωσικής δύναμης πυρός.

Η άσκηση που διεξάγεται εδώ και καιρό, συνεχίστηκε στην πόλη Volgograd. Εξέχουσα θέση στην άσκηση έχουν τα ρωσικά τεθωρακισμένα, τα οποία αποτελούν και ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Ρωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας η άσκηση περιλαμβάνει πάνω από 1.000 στρατιωτικούς από τη Ρωσία καθώς και περίπου 50 οχήματα μεταξύ των οποίων τα τεθωρακισμένα BMP-3 και T-90.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στρατιωτών και των στρατιωτικών οχημάτων και ξεκίνησαν οι ασκήσεις με πυρά.

Οι δυνάμεις πεζικού του ρωσικού στρατού έδειξαν τη δύναμη πυρός που διαθέτουν και το υπουργείο Άμυνας μετέδωσε το βίντεο με τα εντυπωσιακά πλάνα.

https://twitter.com/mod_russia/status/1168878609714569217

Με την άσκηση, η Ρωσία θέλει να εδραιώσει τη στρατιωτική της παρουσία στην ξηρά. Σε μια εποχή μάλιστα που όλο και περισσότερες χώρες ανεβαίνουν στο «άρμα» του ΝΑΤΟ. Ιδιαίτερα, η προσχώρηση του Μαυροβουνίου τον Ιούνιο του 2017 και η πορεία προς το ΝΑΤΟ της Βόρειας Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν κλείσει κατά πολύ το πεδίο δράσης της Μόσχας. Με τα εξοπλιστικά παζάρια της Αμερικής προς την Ευρώπη να αυξάνονται, η Ρωσία υπενθυμίζει πως εκτός από εντυπωσιακά αεροπλάνα διαθέτει και τρομερά τεθωρακισμένα.

Με την άσκηση, η Ρωσία θέλει να υπενθυμίσει σε όλους πως η Μόσχα παραμένει μια ηγέτιδα δύναμη σε όλους τους τομείς.

https://youtu.be/fEfjw_Sp0YA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ