ΗΠΑ

"Οργισμένη" επίθεση Τραμπ κατά Δημοκρατικών εν μέσω της έρευνας για την αποπομπή του


"Πυρά" εξαπέλυσε ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εναντίον των Δημοκρατικών, εν μέσω της επίσημης έρευνας για το ενδεχόμενο αποπομπής του από το προεδρικό αξίωμα.

Η έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων να ξεκινήσει έρευνα για το ενδεχόμενο αποπομπής του Τραμπ, έχει πυροδοτήσει ντόμινο εξελίξεων. Μετά την είδηση ότι παραιτήθηκε ο Αμερικανός απεσταλμένος για την Ουκρανία, έγινε γνωστό ότι ο Μάικ Πομπέο δέχθηκε κλήτευση.

Δριμεία επίθεση σε βάρος Δημοκρατικών εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στον απόηχο της απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το ενδεχόμενο αποπομπής του από το προεδρικό αξίωμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με ανάρτησή του στο Twitter, κάνει λόγο για «Δημοκρατικούς αγροίκους που δεν κάνουν τίποτα» και διερωτάται τι θα γινόταν εάν «είχαν Ρεπουμπλικανικό κόμμα που θα είχε κάνει στον Ομπάμα ό,τι κάνουν» οι ίδιοι στον Τραμπ.

 

 

​Η απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να προχωρήσει στη διαδικασία αποπομπής του Ντόναλντ Τραμπ ήλθε στο φως των αποκαλύψεων περί φερόμενης σκευωρίας με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η υπόθεση ήλθε στο φως μετά από καταγγελία ανώνυμου πληροφοριοδότη περί τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ του Τραμπ και του Ζελένσκι, στη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να ζήτησε από τον Ουκρανό ομόλογό του να διερευνήσει τον γιο του πρώην Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν, για την κατηγορία της διαφθοράς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ