Ρωσία

Οργιάζουν οι φήμες: «Πράκτορας» του Πούτιν η γυναίκα που σέρβιρε παγωτό στον Ερντογάν; (βίντεο)

Η ... «μυστική πράκτορας» του Βλαντίμιρ Πούτιν ξεσκεπάστηκε: πρόκειται για την ίδια πωλήτρια που τον σέρβιρε παγωτό και στο παρελθόν.

Αετομάτηδες χρήστες του Διαδικτύου στη Ρωσία παρατήρησαν ότι το πρόσωπο της ξανθιάς γυναίκας στην Διεθνή Έκθεση αεροναυπηγικής στη Μόσχα (MAKS 2019), που σέρβιρε προ ημερών παγωτό στον Πούτιν και τον ...τρακαδόρο Ταγίπ Ερντογάν τους ήταν πολύ οικείο, αφού ήταν η ίδια που είχε πουλήσει χωνάκι στον Ρώσο πρόεδρο στην ίδια έκθεση προ διετίας, όπως φαίνεται και από βίντεο του 2017.

Η ομοιότητα της πωλήτριας στα δύο βίντεο είναι εμφανής

https://youtu.be/Jzo2FKtMGQw

https://youtu.be/k_UvlHASTuY

Αρχικά φάνηκε σαν μια αυθόρμητη κίνηση: ο Τούρκος πρόεδρος ρώτησε τον Πούτιν αν θα τον κεράσει παγωτό κι εκείνος ανταποκρίθηκε: «Ναι, βέβαια θα πληρώσω. Άλλωστε, είσαι καλεσμένος μας», του απάντησε. Αλλά οι φήμες οργιάζουν τώρα στη Μόσχα ότι η πωλήτρια είναι μέλος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν. Νερό στο μύλο της θεωρίας συνωμοσίας ρίχνουν και οι δηλώσεις άλλων παγωτατζήδων στην ίδια έκθεση ότι δεν την έχουν ξαναδεί στο παρελθόν ή μετά την επίσκεψη των προέδρων Ρωσίας και Τουρκίας καθώς και το γεγονός ότι η μάρκα παγωτού που σερβιρίστηκε στον Πούτιν και τον Ερντογάν δεν ήταν διαθέσιμη για άλλους επισκέπτες της έκθεσης, όπως λέει η Moskovsky Komsomolets.

Με χιούμορ απαντά το Κρεμλίνο

Η θεωρία ότι η ξανθιά παγωτατζού είναι στέλεχος της υπηρεσίας ασφαλείας του Πούτιν που επιστρατεύεται όποτε ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας χρειάζεται παγωτό έφθασε μέχρι την ενημέρωση Τύπου του Κρεμλίνου με τον εκπρόσωπο του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ να σχολιάζει αστειευόμενος: «Θα πρέπει να είναι το λιγότερο συνταγματάρχης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας [FSO]. Ειλικρινά, τώρα, δεν ξέρω αν είναι η ίδια πωλήτρια. Είναι προφανές ότι στην έκθεση συμμετέχουν οι ίδιες εταιρείες κάθε χρόνο, ανάμεσά τους και εκείνες που πωλούν παγωτό»...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ