Απόψεις

Ν. Γκίκας: Τα λάθος ερωτήματα για το Παγκόσμιο Κλίμα και τις αλλαγές

Ο μετεωρολόγος – προγνώστης Νικόλαος Γκίκας, μιλώντας στον 98.4 για τον παγκόσμιο σάλο και την κόντρα μεταξύ υποστηρικτών της 16χρονης Γκρέτα από την Σουηδία για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και τους σφοδρούς επικριτές και αρνητές αυτής, τόνισε ότι αυτά ακριβώς είναι τα λάθος ερωτήματα για το κλίμα και την επίδραση του στο περιβάλλον.

Αλλαγές κλίματος είχαμε πάντα με ή χωρίς την ύπαρξη ανθρώπων, άρα ούτε οι θιασώτες , ούτε οι αρνητές μιλούν επιστημονικά αλλά περίπου θεολογικά σε μια υπόθεση εξόχως επιστημονική, όπου κάποιοι και για λόγους συμφέροντος επιλέγουν επικοινωνιακά το συναίσθημα από την λογική. Το κρίσιμο για τον κ. Γκίκα είναι να απαντήσουμε στο κατά πόσο η ανθρωπογενής δραστηριότητα έχει παίξει με επιστημονικές αποδείξεις καταλυτικό ρόλο στην αλλαγή του κλίματος και μάλιστα με επιταχυνόμενες ροές και όχι σε μια κλίμακα φυσικών αλλαγών.

https://www.youtube.com/watch?v=4YL1AX_cHuo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές