Κόσμος

Νότια Κορέα: Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των τραυματιών από την πυρκαγιά σε δεξαμενόπλοια πετρελαίου

Ο αριθμός των εργαζομένων που τραυματίστηκαν αυξήθηκε στους 18 σε λιμάνι της Νότιας Κορέας, μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο δεξαμενόπλοια πετρελαίου.

Στους 18 αυξήθηκε ο αριθμός των εργαζόμενων που τραυματίστηκαν σε ένα λιμάνι της Νότιας Κορέας, μετά το ξέσπασμα φωτιάς σε δύο δεξαμενόπλοια πετρελαίου, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Ιαπωνία και μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Αξιωματούχοι την ακτοφυλακής και της πυροσβεστικής ανάφεραν νωρίτερα, ότι η φωτιά στο μεγαλύτερο μέρος της, έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Μία έκρηξη έγινε στο δεξαμενόπλοιο 25.000 τόνων Stolt Groenland με σημαία των Νήσων Κέιμαν στο λιμάνι Ούλσαν περίπου στις 10:50 το πρωί (τοπική ώρα), όπως δήλωσε ένας αξιωματικός της ακτοφυλακής.

Εντός του πλοίου βρίσκονταν 25 ναυτικοί. Μεταξύ αυτών, ναυτικοί από την Ρωσία και τις Φιλιππίνες.

Η φωτιά μεταδόθηκε και σε ένα άλλο δεξαμενόπλοιο. Πρόκειται για το 9.000 τόνων Bau Dalian με σημαία Νότιας Κορέας, που ήταν δεμένο δίπλα στο πρώτο δεξαμενόπλοιο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...