Κόσμος

Νέα επίθεση κατά Σόρος για το μεταναστευτικό

Ο γνωστός Αμερικανός σχολιαστής Lou Dobbs πέταξε το γάντι στον Σόρος λέγοντας πως τα "πλοκάμια του Τζορτζ Σόρος φτάνουν για να δουλέψουν ενάντια στην κυριαρχία".

Ο Lou Dobbs, επιτέθηκε μάλιστα στον George Soros χρησιμοποιώντας τις περίφημες αλληγορίες της ναζιστικής εποχής...

Αναλυτικότερα ο οικοδεσπότης του Fox Business Network, Lou Dobbs, χρησιμοποίησε μια αντισημιτική αλληγορία για να επικρίνει τον εβραϊκής καταγωγής χρηματοδότη και ... φιλάνθρωπο George Soros

Ο Dobbs επέκρινε την οικονομική στήριξη του Σόρος στις οργανώσεις υποστήριξης της μετανάστευσης, υποστηρίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος «δουλεύει εναντίον των νόμων μας - υπάρχουν νόμοι κατά της παράνομης μετανάστευσης» και ότι τα πλοκάμια του φτάνουν σε διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δουλεύουν με τα πάντα από τους αδελφούς Koch έως το Southern Poverty Law Center.

Οι πλούσιοι Εβραίοι που χρησιμοποιούν τον πλούτο τους για να επηρεάσουν καταχρηστικά τα παγκόσμια γεγονότα, καθώς και η χρήση της λέξης "πλοκάμια" για να περιγράψει έναν τόσο εκτεταμένο εβραϊκό έλεγχο, είναι και οι δύο αντισημιτικές αλληγορίες που χρησιμοποιούνταν από τους Ναζί και άλλους εχθρούς.

Φιλοξενούμενος του Dobbs ήταν ο συντηρητικός σχολιαστής Michelle Malkin, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε χρησιμοποιήσει άλλη αντισημιτική αλληγορία για να περιγράψει τον Σόρος, αυτή τη φορά αναφέροντας  ότι ο Σόρος είχε χρηματοδοτήσει την παράνομη μετανάστευση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Soros χρηματοδοτεί διάφορες ομάδες που υποστηρίζουν νομικές συμβουλές για μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αντιμετωπίζουν απέλαση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ