Κόσμος

Μωρό μαχητής της ζωής: Γεννήθηκε τόσο πρόωρο που το αίμα του φαινόταν να κυκλοφορεί στο κορμί του - Βίντεο

Μία συγκλονιστική ιστορία δύναμης και θέλησης για ζωή, κάνει το γύρο του κόσμο, με ένα μωρό, [που γεννήθηκε τόσο πρόωρα που φαινόταν το αίμα να κυλά στο σώμα του!

Ένα μωράκι γεννήθηκε τόσο πρόωρο που η μαμά του μπορούσε να δει το αίμα του να κυκλοφορεί στο μικροσκοπικό του κορμάκι. Η Έμα Χόουπ μπορούσε να μετρήσει τα πλευράκια του μικρού της γιου στο στήθος του, όταν αυτός γεννήθηκε περισσότερο από 4 μήνες πρόωρος.

Αλλά ο μικρός μαχητής τα κατάφερε. Πλέον έχει γυρίσει σπίτι στην οικογένειά του, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα, Daily Star.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος τόσο μικροσκοπικός θα μπορούσε να επιβιώσει», λέει η 28χρονη μητέρα του μικρού αγοριού. «Κυριολεκτικά, χωρούσε στην παλάμη του χεριού μου, αλλά είναι μαχητής και τα κατάφερε. Τον ονόμασα Άρλο, που σημαίνει πολεμιστής», τονίζει η Έμα Χόουπ.

«Μπορούσα να δω μέσα από το δέρμα του το αίμα να κυκλοφορεί στο μικρό του κορμάκι και να μετράω τα πλευρά του ένα-ένα».

Τα νερά της Έμα «έσπασαν» ενώ ήταν μόλις 21 εβδομάδων έγκυος και οι γιατροί της είπαν να προετοιμαστεί για το χειρότερο, καθώς πίστευαν ότι ο μικρούλης ήταν πολύ πρόωρος για να επιβιώσει.

«Διαρκώς αναφέρονταν στον Άρλο ως έμβρυο γιατί η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ πρώιμη. Τους είπα να σταματήσουν να τον αποκαλούν έτσι, γιατί ήταν ο γιος μου!», είπε η μητέρα του μωρού.

«Όμως το ιατρικό προσωπικό μου εξήγησε ότι τα μωρά δεν θεωρούνται βιώσιμα πριν τις 24 εβδομάδες, οπότε είναι πιθανό γι’ αυτά να επιβιώσουν».

Όμως, σχεδόν 5 μήνες από τη γέννησή του και 3 εβδομάδες μετά από την αρχική καταληκτική ημερομηνία τοκετού, ο Άρλο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι με τους γονείς του.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/OTMqqllooUI

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...