Κυβέρνηση

Με πτήση της γραμμής και σε οικονομική θέση ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Με πτήση της… γραμμής και μάλιστα σε οικονομική θέση, ταξίδεψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέφθασε στο αεροδρόμιο με τους συνεργάτες του, ενώ στο αεροπλάνο ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και ευδιάθετος, συνομιλώντας με το προσωπικό, αλλά και τον κόσμο που επέβαινε στην ίδια πτήση. Αρκετοί από τους επιβάτες μάλιστα δεν έκρυψαν την έκπληξή τους που θα συνταξιδέψουν με τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει φειδωλός στη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα, που το χρησιμοποιούσε για ψύλλου πήδημα.

Στην ίδια πτήση επιβαίνουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο επικεφαλής στο Οικονομικό γραφείο του Αλέξης Πατέλης και ο διευθυντής του γραφείο Τύπου του Δημήτρης Τσιόδρας, ο αναπληρωτής διευθυντής γραφείου Τύπου Γιώργος Ευθυμίου και μόλις δύο άνδρες από την προσωπική του ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ